Zit Alia Bhatt achter breuk Ranbir-Katrina?

Ranbir AliaDe reden van de relatiebreuk tussen Bollywoodsterren Ranbir Kapoor en Katrina Kaif is nog altijd onduidelijk, maar er komen steeds meer aanwijzingen boven water wat de aanleiding geweest zou kunnen zijn.

Katrina zou voor de breuk een uitgebreid gesprek met Bollywood acteur en ex-vriend Salman Khan hebben gevoerd over de situatie. Hij staat nog altijd klaar voor Katrina met advies. Er werd gesuggereerd dat hij achter de breuk zou zitten.

Het is verder algemeen bekend dat Katrina zich onzeker voelde over de band die Ranbir deelt met ex-vriendin Deepika Padukone, maar het verrassende is dat noch Salman of Deepika iets te maken hebben met de breuk. Bollywood actrice Alia Bhatt wordt nu genoemd als de derde persoon.

Volgens de laatste berichten begonnen de ruzies enkele maanden geleden na een feestje bij Imtiaz Ali. Alia was ook aanwezig op het feestje en zij heeft altijd toegegeven groot fan te zijn van Ranbir. De jongedame raakte in gesprek en de twee hadden het ogenschijnlijk zo gezellig met elkaar dat Katrina zich oncomfortabel begon te voelen en de onzekerheid toenam.

Eenmaal thuis begon de ruzie. Ranbir snapte niet waar zij zich druk om maakte en dit verergerde de situatie. Er volgden steeds meer ruzies door Katrina’s onzekerheid en dit zorgde voor spanningen binnen de relatie. Ranbir besloot hierna dat het zo niet langer kon.

We zijn zeer benieuwd naar Alia’s reactie op dit gerucht.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.