“Wij zijn Kapoors, wij hebben geen geld nodig”

Sunjay-Kapur-Karisma-Kapoor-and-Randhir-Kapoor-1024x655Bollywood acteur Randhir Kapoor is een woedende vader. Vorige week werd zijn dochter, Bollywood actrice Karisma Kapoor, beschuldigd voor geldgierigheid. Zij zou alleen maar met zakenman Sunjay Kapur in het huwelijk zijn getreden vanwege zijn geld. Daarna verklaarde de zakenman ook nog dat zij is vreemdgegaan tijdens hun huwelijk. De beschuldigingen werden genoemd in een nieuw verzoek tot echtscheiding door de advocaat van Sunjay Kapur.

Randhir ontkent alle beschuldigingen en zegt: “Wij zijn Kapoors. Iedereen kent ons. Wij hoeven niet achter iemand aan voor zijn of haar geld. Wij zijn niet alleen gezegend met geld, maar ons talent zal ons altijd steunen.”

Randhir heeft nooit zijn zegeningen voor het huwelijk gegeven. “Sunjay kan heel ver gaan. Ik wilde niet dat Karisma met hem zou trouwen. Hij is losbandig en heeft nooit voor zijn vrouw gezorgd. Hij maakt haar alleen maar ongelukkig en woont samen met een andere vrouw. Heel Delhi weet hoe hij is. Ik wil hier verder niets meer over kwijt.”

Sunjay en Karisma stapten in 2003 in het huwelijksbootje. Het echtpaar heeft twee kinderen; Samaira van 10 en Kiaan van 6. Karisma verhuisde na haar huwelijk naar Delhi, maar keerde in 2011 terug in Mumbai waar ze bij haar moeder is ingetrokken. Het echtpaar is de afgelopen paar jaar al verwikkeld in een juridische strijd. Het stel vroeg in 2011 een scheiding aan. Vorig jaar gaf Karisma aan dat haar ex-man niet aan zijn financiële verplichtingen heeft voldaan, zoals in de afspraken staat vermeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.