Juhi Chawla heeft Dilwale niet gezien

_Juhi_ChawlaHoewel Bollywood actrice Juhi Chawla ontzettend goed bevriend is met Bollywood acteur Shah Rukh Khan heeft de actrice nog altijd niet zijn laatste Bollywood film Dilwale gezien. En de reden is heel simpel.

Juhi, die bekend staat om haar charme, zegt dat ze besloten heeft de film over te slaan. “Ik heb besloten de film over te slaan, want ik heb er geen goede dingen over gehoord. Maar het is ok. Het maakt niet uit of ik de film wel of niet kijk.”

Naast Kajol is Juhi een van de actrices waar Shah Rukh Khan zowel op het witte doek als persoonlijk een goede relatie mee deelt. Het duo werkte samen in diverse films waaronder Raju Ban Gaya Gentleman, Yess Boss, Duplicate en Phir Bhi Dil Hai Hindustani. De 48-jarige actrice geeft toe dat ze graag weer met Shah Rukh zou willen werken.

“Ik zou heel graag met hem willen werken. Als het aan mij ligt doen we dat dit jaar nog, maar dan moet er wel een goed script voor ons op tafel liggen.”

Juhi is momenteel druk bezig met de promotie van haar aankomende film Chalk and Duster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.