Shahid Kapoor in Bollywood film Aankhen 2?

ShahidKapoor2015Na het grote kassucces Haider van vorig jaar is Bollywood acteur Shahid Kapoor nu een van de meest gevraagde acteurs. Hoewel zijn laatste film Shandaar niet voldeed aan de verwachtingen heeft dit geen invloed gehad op de keuze van filmmakers.

De acteur is recent benaderd voor het vervolg van de Bollywood hit Aankhen uit 2002. Volgens de laatste berichten zou hij John Abraham vervangen. John wilde heel graag deel uit maken van de film, maar de opnamedata clashen met zijn andere projecten – Force 2, Dishoom en Rocky Handsome. Hij moest een keuze maken en helaas zullen wij hem dus niet zien in Aankhen 2.

Regisseur Anees Bazmee zag in Shahid Kapoor de juiste man voor de rol en benaderde hem. We zijn heel benieuwd of de acteur instemt met het script en zijn rol. De rest van de cast bestaat uit Amitabh Bachchan, Anil Kapoor en Nawazuddin Siddiqui.

Verdere details over het project zijn nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.