Salman Khan heeft geen trouwplannen

SalmanKhanDabanggVoor veel Bollywood fans is Salman Khan de grootste superster. Er zijn meerdere factoren waardoor Salman een van de meeste gerespecteerde sterren is in Bollywood; van zijn lichaamsbouw en fitness regime, zijn charmes of het feit dat hij veel doet voor zijn medemens. Daarnaast is hij een van de drukste en meest gevraagde acteurs in Bollywood.

Salman viert vandaag zijn 50e verjaardag. De acteur voelt zich goed op 50-jarige leeftijd hoewel hij nu wel merkt dat hij toch een dagje ouder begint te worden.

“Ik voel de leeftijd nog niet helemaal. Maar onlangs, tijdens de training voor Sultan, merkte ik dat ik meer moeite had om bepaalde bewegingen uit te voeren. Spieren die vastzitten, maar al die lenigheid en behendigheid komt nu allemaal terug. Het is mooi om mee te maken dat je spieren en geest, door goed te trainen, allemaal weer tot leven komen.”

Recent deden er sterke geruchten de ronde dat Salman zijn vriendin Lulia Vantur ten huwelijk zou hebben gevraagd. Salman ontkent dit. “Ik heb geen trouwplannen”, onthult hij op zijn verjaardag. “Ik vond het gerucht wel leuk, want je weet nooit waar het eindigt. Ik dacht laten we eens kijken waar dit naar toe leidt en misschien vertelt het gerucht wel of we wel of niet moeten trouwen”, zegt Salman lachend.

Bollywood.nl wenst Salman Khan een fijne verjaardag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.