Geen vervolg op Bollywood film Bajrangi Bhaijaan

Bajrangi BhaijaanBollywood filmmaker Kabir Khan zegt dat er geen vervolg komt op de Bollywoodhit Bajrangi Bhaijaan. “Ik geloof niet in het maken van sequels.”

De Bollywood film Bajrangi Bhaijaan, met in de hoofdrollen Salman Khan, Kareena Kapoor Khan, Nawazuddin Siddiqui en Harshaali Malhotra, was een groot succes en met elk groot succes komt natuurlijk de vraag of er een vervolg op verschijnt. Kabir Khan is echter een regisseur die niet gelooft in vervolgfilms.

“Nee, Er komt geen vervolg op Bajrangi Bhaijaan. Ik ben niet van plan om voor welke film dan ook een vervolg te maken. Maar ik zeg er wel eerlijk bij, mocht het script mij echt boeiend dan kan het zo zijn dat ik er een dag ja tegen zeg.”

Maar eigenlijk geloof ik niet in vervolgfilms. Het geeft mij niet genoeg uitdaging. En daarbij zijn sommige personages iconisch. Bajrangi is iconisch en zo ook Chand Nawab. Dit moet je loslaten.”

Momenteel werkt Kabir aan zijn volgende film waar hij weinig over kan onthullen. “Ik bespreek ideeën en scripts en ben druk bezig met het samenstellen van de cast.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.