Deepika Padukone: “Er schuilt een Mastani in elke vrouw”

Deepika Padukone“Er schuilt een Mastani in elke vrouw.” Dat zegt Bollywood actrice Deepika Padukone in een recent interview wanneer haar wordt gevraagd of ze zich überhaupt kon identificeren met het personage van Mastani.

Mastani, een moslim, was een danser op wie de strijder Bajirao verliefd werd en later mee trouwde.

De actrice, die veel lof ontving voor haar rol in de Bollywood film Bajirao Mastani, zegt dat ze het personage niet zal aanprijzen, omdat ze van zichzelf zeer conservatief is.

“Ik kon mij zeker identificeren met het personage, maar dat gezegd hebbende, wat er tussen hen drieën is gebeurd zal ik persoonlijk nooit aanraden of opvolgen. Het is een waargebeurd verhaal en gebaseerd op het leven van deze personages en ik portreteer het tevens op die manier, maar ik ben zelf zeer conservatief opgevoed en hier sta ik persoonlijk zeker niet achter.”

Echter is Deepika wel van mening dat de kwaliteiten van Mastani in elke vrouw aanwezig zijn. “In elke vrouw schuilt een Mastani. We staan weliswaar niet elke dag op het slagveld, maar we worden iedere dag geconfronteerd met situaties waar we sterk en zelfverzekerd moeten zijn. Het is een inspirerende vrouw.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.