Bollywood acteur Shahid Kapoor stopt met roken

ShahidMiraMeestal beginnen mensen in het nieuwe jaar met hun resoluties, maar Bollywood acteur Shahid Kapoor sluit zijn jaar ermee af. De 34-jarige doet dit op speciaal verzoek van zijn vrouw.

Shahid begon kort na zijn break-up met Kareena Kapoor met roken. In het begin was hij nog een gelegenheidsroker, maar langzaamaan raakte hij eraan verslaafd. “Hij werd een kettingroker. Door familie en vrienden werd hij regelmatig gewezen op het effect van roken en de schade voor zijn gezondheid, maar Shahid had hier geen oren na. Het einde van die relatie had een ongelooflijk groot effect op hem.”

Sinds zijn huwelijk met Mira probeert Shahid zijn levensstijl om te gooien en het is Mira gelukt om hem om te stoppen met roken. Ze irriteert zich aan zijn rookgewoonten en Shahid besloot enkele dagen geleden dat het tijd is om te stoppen, omdat het meer kapot maakt dan hem lief is.

Echte liefde brengt het beste in je naar boven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.