Ayushmann Khurrana gelooft niet in pronken met six-pack

ayushmann-july4Bollywood acteur en zanger Ayushmann Khurrana, die een niche in Bollywood heeft ontwikkeld met films als Vicky Donor en Dum Laga Ke Haisha, zegt dat hij geen film wil tekenen waar hij moet pronken met een six-pack.

“Ik doe geen films waar ik een six-pack moet tonen. Mijn films zijn realistischer en tot nu toe heb ik geen enkele film ondertekend waarbij dat nodig is. De meeste van mijn films hebben een sterk verhaal, dus ik hoef er ook niet over na te denken”, aldus Ayushmann.

Hoewel Ayushmann niet gelooft in het streven naar six-packs, is de acteur zich wel bewust van zijn dieet en het belang van fitness.

“Fitness is erg belangrijk om je lichaam te leren kennen en te onderhouden. Iedereen heeft een ander lichaam en zit genetisch ook anders in elkaar. De een heeft een snellere stofwisseling dan de ander en daar moet je dieet en lichaamsbeweging op zijn gebaseerd.”

Ayushmann werkt momenteel aan de film Agra Ka Daabra met actrice Taapsee Pannu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.