Gaan Ranbir en Katrina uit elkaar?

katrina-ranbirBollywood acteurs Ranbir Kapoor en Katrina Kaif hebben al enkele jaren een vaste relatie. Het stel woont al ruim een jaar samen in een appartement in Mumbai. Maar naar verluidt gaat het niet goed tussen het stel.

Volgens insiders is de kans groot dat het stel uit elkaar gaat. Het begon allemaal met de familie van Ranbir Kapoor. Katrina heeft namelijk nog altijd het gevoel een buitenstaander te zijn. Ze zou graag meer tijd met de familie willen doorbrengen, maar dat gaat moeizamer dan verwacht. En ook Ranbir schijnt daar verder geen tijd en moeite in te willen steken. Voor Katrina is de band met de familie een van de doorslaggevende factoren om een huwelijk te overwegen.

Daarnaast heeft het stel de laatste maanden veel problemen vanwege de samenwerking tussen Ranbir en zijn ex-vriendin Deepika Padukone voor de promotionele activiteiten voor de Bollywood film Tamasha. Hoewel Katrina er in het begin niet veel problemen mee leek te hebben, bleek tijdens de promotie van de film dat er toch meer onzekerheid meespeelde dan gedacht. Deze onzekerheid heeft ze geuit naar Ranbir, maar vanaf zijn kant kwam er geen begrip.

Dit alles zorgt voor spanningen in de relatie. Katrina hoopt deze maand de relatie nog nieuw leven in te blazen door samen een vakantie in de plannen en al hun problemen op tafel te leggen.

Laten we hopen dat ze hun problemen opzij kunnen zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.