Clash tussen Bollywood films Dilwale en Bajirao Mastani is jammer

dilwale_bajiraoBollywood superster Shah Rukh Khan noemt de clash tussen zijn film Dilwale en Sanjay Leela Bhansali’s Bajirao Mastani, die beide gepland staan voor een release op 18 december, erg jammer.

De 50-jarige acteur wenste Sanjay en het gehele team veel geluk en zei dat er ruimte is om twee verschillende films op een dag uit te brengen.

“Het is jammer dat twee grote films op dezelfde dag worden uitgebracht. We hebben allemaal hard gewerkt aan ons eigen product en we zijn allemaal vrienden van elkaar…ook de producenten en de regisseurs. Ik hoop dat hun film een enorme hit wordt…ik hoop dat beide films succesvol worden.”

“We zijn in een periode beland waarin twee grote films op dezelfde kunnen worden uitgebracht. Lagaan en Gaddar kwamen uit op dezelfde dag en beide films waren ongelooflijk succesvol. Bajirao Mastani is een prachtige film en ook onze film is goed. Het is jammer dat deze clash er is, maar we hopen het beste voor beide films”, voegt hij toe.

Dilwale brengt na vijf jaar het iconische paar van Shah Rukh Khan en Kajol terug op het witte doek. En Bajirao Mastani brengt het krachtige team van Ranveer Singh, Deepika Padukone en Priyanka Chopra voor het eerst samen op het witte doek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.