Katrina niet blij met samenwerking Ranbir en Deepika

Het is een ongeschreven regel dat de vriendin van een man nooit zal kunnen opschieten met zijn exen en in Bollywood zijn Katrina Kaif en Deepika Padukone het bewijs van deze regel.

Hoewel de twee actrices altijd hebben beweerd een vriendelijke relatie te onderhouden, ziet het ernaar uit dat Katrina besloten heeft deze facade op te geven. In een recent interview laat ze weten dat ze niet bijzonder blij was met het nieuws dat Ranbir zou samenwerken met zijn ex in Tamasha.

De actrice flapte eruit dat ze haar wil niet kan opleggen, zelfs niet als ze niet tevreden is met deze keuzes die een ander maakt. Ze voegde er echter aan toe dat ze graag gelooft dat naarmate mensen volwassen worden en groeien, zij een betere afweging kunnen maken en hun keuzes kunnen veranderen.

Het moge duidelijk zijn dat deze dames nooit beste vriendinnen zullen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.