The Making of Pinga

PingaVideoBollywood regisseur Sanjay Leela Bhansali staat bekend om zijn grandeur en het nummer Pinga is niets minder dan dat.

Priyanka Chopra en Deepika Padukone, twee van de beste actrices uit Bollywood vandaag de dag, zijn sinds de release van de promo van Pinga het gesprek van de dag. De twee actrices kunnen goed met elkaar overweg en schitteren in de video.

“Wetende dat zij er voor mij is en ik er voor haar ben maakt dit hele proces veel makkelijker”, aldus Deepika. “Tot grote teleurstelling van Sanjay Sir”, voegt Priyanka toe.

Voor de 29-jarige Deepika waren de opnames van dit nummer een ‘uitdaging op zich’. “Je bent ongeveer 10 dagen bezig met de opnames van een clip en je moet op de tiende dag net zo enthousiast zijn als op je eerste dag.” Ze voegt toe dat dit nummer een droom was voor Sanjay Leela Bhansali en hier zie je hoe Priyanka en Deepika zijn droom verwezenlijken.

Bajirao Mastani staat gepland voor een release op 18 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.