Is Priyanka Chopra verliefd?

Priyanka-Chopra-in-2012Bollywood actrice Priyanka Chopra maakte dit jaar de sprong naar Hollywood en niet zonder succes. Quantico wordt geprezen en de actrice is zelfs genomineerd door een People’s Choice Award. Maar nu schijnt de actrice ook nog eens de liefde te hebben gevonden.

De 33-jarige actrice heeft altijd gezwegen over haar privé-leven. Ze werd altijd gelinkt aan haar collega’s Harman Baweja en Shahid Kapoor. Maar nu ze de laatste jaren druk bezig was om de juiste keuzes te maken in haar carrière reist ze dus regelmatig op en neer naar Amerika.

Priyanka wordt de laatste periode in LA steeds vaker in restaurants gespot met dezelfde persoon. Volgens geruchten schijnt de relatie zeer serieus te zijn en de twee zouden binnenkort zelfs gaan samenwonen. Wie de mysterieuze kerel is niet bekend.

De actrice wilde geen commentaar geven op haar prive-leven en is momenteel druk bezig met haar werk en de promotionele activiteiten voor Bajirao Mastani. En uiteraard zijn we zeer trots op het feit dat ze India wereldwijd nogmaals op de kaart heeft gezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.