PRDP is een film voor het hele gezin

PRDPDe Bollywood film Prem Ratan Dhan Payo, met in de hoofdrollen Salman Khan en Sonam Kapoor, schreef geschiedenis door op de openingsdag meer dan 40 crore te verdienen. Dit is het hoogste bedrag genoteerd voor een Bollywood film ooit.

Salman Khan is niet verrast en zegt dat de film het hele gezin zal aanspreken. “Het is de bedoeling dat iedereen met het hele gezin of zelfs de hele familie op de film afkomt. De film heeft fanalen te bieden voor iedere leeftijdscategorie. Er is niets beters dan een prachtige familiefilm.”

De Khans bekeken de film op donderdag met het hele gezin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.