Deepika geeft niet snel op

Deepika PadukoneVan een zeep en tandpasta reclame tot enorme commerciële Bollywood blockbusters…Deepika Padukone heeft een lange weg afgelegd en met succes.

De reis naar de top was echter niet altijd makkelijk, maar Deepika’s mantra is eenvoudig: Geef nooit op! “Ik geef niet snel op. Het moment dat iemand mij vertelt dat ik iets niet kan doen, dan zal ik tien keer harder werken om aan mezelf te bewijzen dat ik het wel kan!”

“Het vertrouwen in mezelf en die vastberadenheid om de top te bereiken is er altijd geweest, maar mijn grootste nadeel is dat ik van nature ontzettend verlegen ben. Ik heb mezelf altijd verborgen gehouden achter die verlegenheid.” Maar de films Love Aaj Kal en Cocktail bleken een keerpunt in haar carrière en het was gedaan met de verlegenheid.

“Iedereen ziet Cocktail als het keerpunt in mijn carrière, maar voor mij persoonlijk lag het meer bij de film Love Aaj Kal. De film opende iets in mij, vooral toen we de tweede helft van de film opnamen. Eerder kon ik mezelf niet vrij laten. Ik hield mezelf tegen, maar dat veranderde volledig na Cocktail.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.