Training voor Sultan valt Salman zwaar

SalmanKhanBollywood acteur Salman Khan is druk bezig met de voorbereidingen voor zijn volgende film getiteld Sultan.

In deze film speelt hij een worstelaar en dat betekent dat er de komende twee maanden hard moet worden getraind. De acteur is momenteel zeer druk met de opnames van zijn tv-programma Big Boss en daarnaast houd hij zich bezig met de promotionele activiteiten rondom zijn volgende release Prem Ratan Dhan Payo. En tussen al deze werkzaamheden door traint hij iedere dag 4 uur lang met actieregisseur Larnell Stovall die hem wegwijs maakt in de worstelsport en diverse vechtkunsten.

“Ja, het is ontzettend zwaar en het echte zware werk is niet eens begonnen. Ik heb nog een volle maand te gaan voordat we beginnen met de opnames”, zegt Salman in een recent interview. “Ik heb pijn aan mijn knie, enkel, rug, been en schouders…na de training vraag ik mij iedere dag af waarom ik voor deze film heb gekozen. Maar ik geef niet op en ga de uitdaging aan.”

Salman moet tevens aankomen voor de film. Op dit moment weegt hij 87 kilo en hij moet naar de 95 kilo. “Het zal heel moeilijk zijn om dit binnen een maand voor elkaar te krijgen, maar ik ga ervoor.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.