Deepika en Ranbir zijn geen ‘goede vrienden’

tamasha-LBollywood acteur Ranbir Kapoor sprak onlangs in een interview uitvoerig over Deepika Padukone en haar groei als actrice. Ook hun huidige relatie kwam ter sprake en Ranbir zei dat hij denkt dat het eruit ziet alsof ze goede vrienden zijn, maar dat hij denkt dat het niet zo is.

“Het lijkt er waarschijnlijk op dat Deepika en ik goede vrienden zijn, maar ik denk niet dat dat de waarheid is op dit moment. We hebben ontzettend veel liefde, respect en aandacht voor elkaar, maar we bellen niet elke dag met elkaar noch zijn we privé betrokken in elkaars leven.” Hij voegt toe dat de samenwerking met Deepika hem geweldig goed bevalt en dat er enorm veel respect is voor elkaar.

Wat hun persoonlijke relatie of band momenteel ook is, de vonken springen er in ieder geval vanaf als we kijken naar de promo’s van de film Tamasha. De film staat gepland voor een release op 27 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.