Broertjes Singh als jonge Salman en Neil

PRDPDe zeven-jarige Bollywood acteur Darsheel Singh, die de jongere Sidharth Malhotra in Brothers speelde, is binnenkort te zien als de jongere Neil Nitin Rukesh in de Bollywood film Prem Ratan Dhan Payo. Zijn oudere broer, de negen-jarige Dhruv, speelt de jongere versie van Salman Khan.

“We hebben Neil ontmoet en hij was heel aardig. We imiteerden elkaar en hij deelde enkele tips met mij”, aldus Darsheel.

“Het was een leerzame ervaring”, zegt broer Dhruv. “We hebben veel plezier gehad op de set en mochten ook vaak meedoen aan een zwaardvechtduel. We hebben Salman helaas niet kunnen ontmoeten. Hij is mijn grote voorbeeld en ik hoop later net zo’n superster te worden als hij.”

De moeder van de jongens is ook zeer tevreden met de manier waarop het productiebedrijf met haar zonen is omgegaan. “De ervaring met Soorajji is iets wat je maar eens in je leven meemaakt en maakt je nederig.”

Dhruv-and-Darsheel-Singh

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.