Nieuwe muziekvideo Prem Ratan Dhan Payo

PRDPDe Bollywood film Prem Ratan Dhan Payo heeft sinds de release van haar eerste trailer een enorme hype gecreëerd. Het publiek heeft hoge verwachtingen van de film en de muziekvideo voor het nummer Jalte Diye laat zien dat ze het niet mis hebben.

Het nummer is een typisch Barjatya lied en doet je denken aan oudere Salman Khan hits. De clip is betoverend. In de video zie je meer dan 7000 diyas branden en er waren meer dan 150 mensen nodig om deze diyas brandende te houden tijdens de opnames van Jalte Diye.

“Regisseur Sooraj Barjatya nam uitgebreide voorzorgsmaatregelen om de video een koninklijke uitstraling mee te geven”, aldus een woordvoerder.

Prem Ratan Dhan Payo, met in de hoofdrollen Salman Khan en Sonam Kapoor, staat gepland op een release voor 12 november, een dag nadat Diwali.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.