Prem Radhakisun presenteert première Indian Film Festival

perm

Het Indian Film Festival The Hague wordt op woensdag 7 oktober officieel geopend door niemand minder dan de Wethouder van Cultuur Joris Wijsmuller en de Ambassadeur van India, de heer J.S. Mukul. Het festival gaat van start met de première van de duurste Indiase/ Bollywood productie ooit: BAAHUBALI.

De presentatie van de première ligt in handen van Prem Radhakishun. Het Indian Film Festival The Hague duurt van 7 tot en met 14 oktober en vindt plaats op drie locaties in Den Haag. De opening is in het Zuiderstrandtheater te Scheveningen.

Multimediaal informatieverstrekker Prem Radhakishun: “Ik ben een groot liefhebber van de Indiase cinema en voel me dan ook zeer vereerd dat ik gevraagd ben om de openingsavond aan elkaar te praten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.