Khans weer in oorlog

Aamir SalmanHet blijft lastig om een vriendschap te behouden tussen de drie grote namen binnen Bollywood. Dit zou weleens een lelijke strijd kunnen worden…volgens een recent bericht zelfs groter dan de ruzie tussen Salman Khan en Shah Rukh Khan.

Als we de geruchten mogen geloven hebben Aamir Khan en Salman Khan een ernstige woordenwisseling gehad bij Aamir thuis. De problemen begonnen toen Aamir ineens de carrière van Salman begon te ontleden. Zijn conclusie was dat als Salman eerder in zijn carrière de volwassenheid had getoond in het maken van keuzes dan had hij nu veel mooiere films gehad om trots op te zijn. Dit viel niet goed bij Salman.

Salman reageerde woedend en zei dat hij misschien wel niet zo hard werkte als Aamir, maar dat hij in ieder geval altijd zijn regisseurs en schrijvers bedankt voor hun werk en aandeel in de projecten.

De relatie tussen beide acteurs is verzuurd nadat Salman dit jaar zijn film Sultan aankondigde, waarin hij de rol van een worstelaar zal vertonen. Dit lijkt veel op Aamir’s rol in zijn project Dangal.

Zullen zij hun onenigheden opzij kunnen zetten om hun vriendschap te redden?

3 REACTIES

  1. Ik vind dat Aamir Khan gelijk heeft betreffende zijn kritiek tegenover Salman Khan.
    Als je hun carrière vergelijkt zie je gewoon dat Aamir Khan kwalitatief veel hoger scoort dan Salman Khan. Hierbij heb ik het dan over de inhoud van de film en de persoon specifieke rollen welke zij hebben vervuld.

    Ik kan eigenlijk maar 1 conclusie trekken na de reactie van Salman Khan en dat is dat hij gigantisch jaloers is op Aamir Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.