Dino Morea wil weer acteren

Dino MoreaBollywood acteur Dino Morea, die al enige jaren van het witte doek is verdwenen, wil weer gaan acteren.

De 39-jarige acteur was voor het laatst te zien in de film Acid Factory uit 2009. “Daarna co-produceerde ik Jism 2 en vertrok ik naar Delhi om daar zeven maanden een acteercursus te volgen. Ik was geïnteresseerd in de verschillende cursussen en wilde weten wat je daar precies leert. Het was een fantastische ervaring.”

De acteercursus gaf hem nieuwe energie en moed om zijn comeback te maken als acteur. Op dit moment leest hij diverse scripts en zegt dat de onzekerheid, door de komst van nieuwkomers, niet is toegeslagen.

“Ik ben niet onzeker over mezelf. Ik wil ook geen verkeerde keuze maken door zomaar een film te kiezen, want daarmee graaf ik mijn eigen graf.”

Dino heeft enkele scripts geweigerd, omdat het niet is waar hij momenteel naar op zoek is. “Ik ben niet op zoek naar een bepaalde rol, maar wel een script waar ik in geloof en werk waar ik mijn talent kan tonen.”

“Ik hoop dat er snel iets leuks, interessants en spannends op mijn pad komt. Het gaat allemaal om die ene goede film. Ik hoop dat ik het publiek kan laten vergeten dat ze mij al een tijdje niet meer hebben gezien.”

Dino is in ieder geval vanaf 17 oktober te zien in de nieuwe tv-show van Zee TV getiteld I Can Do That. “Ik vond het eerst een gek idee, maar het is leuk. Ik geniet er ontzettend van.”

De show wordt gepresenteerd door Farhan Akhtar en naast Dino maken ook beroemdheden als Gauhar Khan, Mandira Bedi en Gurmeet Chaudhary deel uit van de show.

2 REACTIES

  1. Ja Dino miste ik wel! Vond hem best een leuke acteur en hij is ook zo knap!

    Laten we duimen dat hij in zijn nieuwe film ook weer een shirtloze scene heeft, hij had zo’n mooi lichaam! ;P

  2. Dat mooie lichaam heeft hij door gebruik van steroides. Het is een flop acteur. Daarom is hij nooit echt groot geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.