Sussanne Khan woedend op media

Suzanne_Roshan_

Na de scheiding van Hrithik Roshan en Sussanne Khan werd er flink gespeculeerd over de reden van de breuk. Veel geruchten suggereerden dat Sussanne een relatie met een andere acteur zou hebben.

In de periode voorafgaand aan de scheiding werd Sussanne nogal vaak gespot met Arjun Rampal. De foto’s van hen op een festival was de katalysator voor geruchten over een vermeende relatie. Arjun reageerde destijds furieus op de berichten en ontkende alles. Sussanne wilde er niet op ingaan, maar nu de geruchten over de scheiding van Arjun steeds sterker worden en er gespeculeerd wordt over een mogelijk huwelijk tussen Sussanne en Arjun vond ze het tijd voor een reactie.

“Aanhoudende speculatie door de media deed mij beseffen dat de invloedrijke roddelkoningen graag geruchten en leugens over mij en mijn leven verspreiden. Er worden verhalen verzonnen over een mogelijk huwelijk en ontmoetingen in koffieshops. Het is onverantwoord om onjuiste verhalen te publiceren. Er zijn gezinnen en gevoelens bij betrokken en het doet pijn wanneer een roddel wordt gepresenteerd als de waarheid. Ik ben een alleenstaande werkende moeder en ben enorm trots op de manier waarop ik mijn leven vormgeef.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.