Indian Film Festival opent met duurste film ooit gemaakt

beginning

Op woensdag 7 oktober wordt het Indian Film Festival The Hague geopend met een heel bijzonder programma: Lalla Rookh Revisited en de Indiase blockbusterfilm BAAHUBALI: The Beginning. Volgens de organisatie is dit de duurste film ooit gemaakt in India.

Deze Indiase blockbuster gaat over Shivudu, een zorgeloze jongeman afkomstig uit een stam binnen een afgelegen dorp. Zijn vastberaden zoektocht naar zijn diepste wens brengt hem op een avontuur in een volledig onbekende omgeving. Tijdens zijn reis vindt hij niet alleen liefde, maar onthult hij een waarheid die zijn lot van richting doet veranderen.

Regisseur Rajamouli leidt ons naar een mythisch koninkrijk, Mahishmathi, geregeerd door Bhallaladeva (Rana Daggubati), waar Devasena (Anushka Shetty) jaren gevangen wordt gehouden. Geketend en bedekt met vuil leeft ze in de hoop ooit te worden bevrijd door haar zoon.

Voor het Holland India Festivals The Hague 2015 wordt het Zuiderstrandtheater omgetoverd tot een ware bioscoop.

Woensdag 7 okt 2015
20:00 uur
Zuiderstrandtheater

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.