Shahid Kapoor is geruchten over vrouw zat

shahid-mira-selfieSinds het moment dat Bollywood acteur Shahid Kapoor in het huwelijksbootje is gestapt met Mira Rajput doen er veel geruchten de ronde dat Mira haar zinnen zou hebben gezet op Bollywood.

Je kunt niet ontkennen dat de jonge dame er goed uit ziet en daarbij is ze nog eens intelligent ook. De laatste tijd worden geruchten steeds sterker en sinds Shahid geen reactie gaf op het nieuws verspreidde dit zich natuurlijk als een virus.

Nu werd zelfs gesuggereerd dat Mira een cameo zou hebben in Vikramaditya Motwane’s volgende film, samen met Shahid. Maar nu is Shahid het zat en reageerde enigszins geïrriteerd op de vraag.

“Mira is geen acteur. Zij is mijn vrouw en als antwoord op je vraag: Geen commentaar.”

Dit is niet de eerste keer dat de media speculeert over een mogelijk debuut na een huwelijk. Dit gebeurde in de jaren 90 ook met Gauri Khan, waarop Shah Rukh Khan reageerde door te zeggen dat zijn vrouw totaal geen interesse heeft in Bollywood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.