Quantico vandaag van start

Quantico - PosterDe nieuwe ABC serie Quantico, met in de hoofdrol Bollywood actrice Priyanka Chopra, gaat vandaag van start in Amerika.

Quantico vertelt het verhaal van een groep jonge FBI rekruten en volgt hen tijdens hun training op de Quantico Basis. Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om bij de FBI te willen en een van hen is een terrorist.

De eerste aflevering begint met de introductie van Alex Parish die, na een enorme explosie in de Grand Central Station, wakker wordt. Ondanks de verwoesting om haar heen lijkt Alex niet verwond, maar wat is er gebeurd?

Ga jij kijken?

1 REACTIE

  1. Jazeker! Priyanka Chopra is gewoon de allerbeste actrice van Bollywood. Zij is 1 van de weinige die het gaat maken in Hollywood. Ze heeft zelfs een nummer uitgebracht met een Amerikaanse artiest welke een super hit is geworden. Haar manier van acteren is heel natuurlijk. Veel beter dan dat overdreven gedrag van die andere actrices in bollywood zoals: Aishwarya Rai, Rani Mukherjee, Vidya Balan. Ze kunnen allemaal een voorbeeld aan haar nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.