Sidharth Malhotra niet klaar voor huwelijk

alia en sidharthAls we de recente berichten mogen geloven hebben Bollywood acteurs Sidharth Malhotra en Alia Bhatt vorige maand samen gedineerd met hun ouders.

Hoewel het stel nog niet openlijk heeft gesproken over hun relatie, ziet het er naar uit dat het redelijk serieus is. Dus het was niet vreemd toen Sidharth recent werd gebombardeerd met vragen over een mogelijk huwelijk.

“Wij zijn beide net begonnen aan onze carrière. We zijn nog jong, wie denkt dan al aan trouwen? Het past op dit moment niet in ons leven.”

“Ik ben pas 30 en vandaag de dag is 30 de nieuwe 20. Ik kan zelfs niet eens denken aan trouwen. Ik ben er ook nog niet klaar voor. Ik wil nog zoveel doen, waaronder volwassen worden. Uiteindelijk wil ik graag trouwen. Ik geloof sterk in het familie-gebeuren, maar qua timing is niet nu niet verstandig. Dus verwacht niet dat ik binnenkort in het huwelijksbootje stap”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.