Imran Khan blij met succes Katti Batti

ImranKhanBollywood acteur Imran Khan is erg blij met de positieve reacties op zijn nieuwe Bollywood film Katti Batti, waarin hij te zien is tegenover Kangana Ranaut.

In een interview zegt hij opgelucht te zijn. “In mijn carrière heb ik vaak het gevoel gehad dat ik goede rollen had in goede films. De film werd een hit, maar het compliment bleef uit en ging dan altijd naar de regisseur of werd toegeschreven aan de promotionele activiteiten. Ik heb nooit krediet ontvangen voor mijn werk.”

“Echter, wanneer de films flopten werd dit gezien als mijn verantwoordelijkheid. Vreemd genoeg zijn mijn flops allemaal geregisseerd door bekende regisseurs en dan dacht ik vaak van ‘kijk, jij bent de bekende regisseur en dan krijg ik alle schuld van de flop’. En toen mijn films met debutant-regisseurs een hit werden ging alle lof naar de producenten. Dit is een soort trend in mijn carrière. Er bestaat een vreemd beeld van mij.”

“Ik wil dat het publiek en de filmindustrie ziet wat ik kan en dat ik goed ben in wat ik doe. Het feit dat ik complimenten ontvang is echt verbazingwekkend en het voelt goed. Zelfs wanneer mensen zeggen de film bevalt mij niet, maar Imran’s performance beviel mij wel…is al meer dan ik ooit in mijn carrière heb mogen ontvangen aan complimenten”, aldus een lachende Imran.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.