Varun Dhawan is geweldig om mee te werken

Kriti VarunBollywood actrice Kriti Sanon is zeer te spreken over haar tegenspeler in Dilwale Varun Dhawan. Hij was zeer behulpzaam en zit vol energie.

“Varun heeft een aanstekelijke energie en staat altijd klaar om je te helpen. Hij inspireert je en dat is heel belangrijk voor een artiest. Ik heb geen idee waar hij zijn energie vandaan tovert. Als je tegenspeler die positieve energie overdraagt, voel je je ook goed. En omdat hij een goede acteur is schiet je eigen performance ook omhoog.”

Volgens de actrice is Varun een acteur die veel interesse heeft in het hele proces van filmmaken. “Hij is geweldig en erg leuk om mee te werken. Varun is zeer gepassioneerd over filmmaken en bereid zich goed voor voor de scenes. En je kan uren met hem over films praten!”

Kriti Sanon is momenteel bezig met de laatste scenes voor haar nieuwe film Dilwale, waarin ze te zien is naast Shah Rukh Khan, Kajol en Varun Dhawan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.