Katrina Kaif maakt een duidelijk punt

Katrina KaifOndanks dat ze continue worden bestookt met vragen over hun relatie en toekomstige bruiloft proberen Bollywood acteurs Katrina Kaif en Ranbir Kapoor hun privé-leven privé te houden. Maar goed, de journalisten blijven het proberen.

Katrina heeft altijd gezegd dat ze niet wil dat haar privé-leven er meer toe doet dan haar professionele carrière en daarom maakte ze recent een goed punt toen opnieuw een vraag over haar relatie werd gesteld.

“Ik was onlangs aanwezig bij een seminar waar succesvolle mensen uit alle lagen van de samenleving bij elkaar kwamen om te praten over hun werk. Daar stonden we dan. We vierden succes en iedereen bestookte mij met vragen over mijn privé-leven en mijn vriendje.”

“We hebben het zo vaak over de empowerment van vrouwen, gelijkheid, maar we stellen een succesvolle vrouw nog steeds vragen over haar vriendje. Is dat niet tegenstrijdig?”

Iets om over na te denken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.