“Ik mis haar nog iedere dag”

SoorajPancholiBollywood acteur Sooraj Pancholi, die recent zijn debuut maakte met de film Hero, sprak tijdens de promotie van de film openlijk over zijn relatie met wijlen actrice Jiah Khan die twee jaar geleden zelfmoord pleegde. Maar veel van de dingen die hij zei werden verkeerd geïnterpreteerd en de media beschuldigde hem ervan dat hij dit alleen deed voor de publiciteit.

Tijdens een persconferentie sprak hij over zijn ex-vriendin en hoe hun namen voor altijd in een adem genoemd zullen worden.

“Recent probeerde ik te praten over het incident, maar er werd gedacht dat ik dit alleen deed voor publiciteit. Daarom heb ik besloten dat het beter is om hier minder over te praten. Mijn naam zal altijd in een adem met haar worden genoemd en daar schaam ik mij absoluut niet voor. Ik ben blij dat ik in ieder geval dat bij mij kan dragen.”

“Ik vind het erg dat zij haar leven heeft beëindigd. Ik mis haar. Ik mis haar iedere dag van mijn leven.”

De politie is nog steeds druk bezig met de zaak en Sooraj wordt nog altijd als hoofdverdachte gezien.

4 REACTIES

  1. Ongelooflijk dat zo iemand nog een kans krijg om acteur te worden na wat hij Jiah Khan heeft aangedaan,. Hoe ziek is bollywood

  2. In Bollywood gaat het om geld, macht en invloed. Als je de juiste middelen en connecties heb kom je overal mee weg. Zo ook in dit geval!

  3. In Bollywood gaat het om geld, macht en invloed. Als je de juiste middelen en connecties heb kom je overal mee weg. Zo ook in dit geval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.