Sidharth Malhotra vol lof over Alia Bhatt

SidAliaBollywood acteurs Sidharth Malhotra en Alia Bhatt hebben een lange weg afgelegd sinds hun debuut in 2012 met de film Student of The Year.

Het stel werkt momenteel samen aan de film Kapoor & Sons en het gonst van de geruchten dat Sidharth en Alia een relatie hebben. Beide ontkennen dit, ondanks dat ze onlangs samen met hun families tijdens een etentje werden gespot. Maar vraag Sidharth wat hij het leukst vindt aan Alia, dan spreekt hij vol lof over de jonge actrice.

“Het feit dat ze uit een filmfamilie komt, maar dit totaal niet aan haar te merken is. Ze wordt niet beïnvloed door een ‘status’. Ze komt over als een normaal meisje, haar denkwijze is eenvoudig. Ze toont geen wantrouwen of arrogantie, wat het makkelijk maakt om met haar te werken.”

“Ze is een dame die zich makkelijk aanpast. Ze transformeert van een schattig meisje zo om in een complexe persoonlijkheid zoals in Highway. Ik heb gehoord dat Udta Punjab ook indrukwekkend is. Ze ontving de minste lof voor haar performance in SotY, maar momenteel is zij veel verder dan ons.”

Wat een prachtige woorden van Sidharth. Ze mag zich gelukkig prijzen met ‘een goede vriend’ als Sidharth.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.