“We zijn geselecteerd om films te maken met Dharma”

Sidharth MalhotraBollywood acteurs Sidharth Malhotra, Alia Bhatt en Varun Dhawan worden gelabeld als Karan Johar’s favoriete studenten. Hoewel dit wel erg vaak is een adem wordt genoemd met de bovenstaande namen heeft Sidharth helemaal geen probleem met dat label.

“Wat is er mis met dat label? Karan’s productiebedrijf is een van de bekendste op dit moment. Mensen vergeten dat wij als talenten toebehoren aan zijn bedrijf. Wij zijn geselecteerd zodat wij konden werken met het bedrijf”, aldus Sidharth.

Sidharth realiseert zich maar al te goed dat hij zijn carrière te danken heeft aan Karan Johar.
“Ik prijs mezelf gelukkig dat ik iemand als Karan achter mij heb staan. Hij heeft mij deze carrière gegeven. Hij is de reden dat ik hier sta.”

De 30-jarige acteur maakte zijn debuut met de Dharma-film Student of the Year en was daarna te zien in Hasee Toh Phasee en Brothers en werkt momenteel aan de film Kapoor & Sons en Baar Baar Dekho, beide geproduceerd door Dharma Productions.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.