SRK en Alia geen romantisch paar in Bollywood film

SRK AliaIn tegenstelling tot eerdere vermeldingen vormen acteurs Shah Rukh Khan en Alia Bhatt geen romantisch paar in de volgende Bollywood film van regisseuse Gauri Shinde.

De casting van het stel ontving veel kritiek vanwege het feit dat SRK ongeveer 30 jaar ouder is dan Bhatt. Maar volgens een recent bericht vormen zij geen romantisch paar. De film vertelt namelijk het verhaal van een vrouw die in drie verschillende perioden in haar leven verliefd wordt op drie verschillende mannen.

“Het is een prachtig verhaal over liefde. Je kunt eigenlijk niet spreken over een love story, want SRK en Alia spelen geen geliefden. SRK is veel te oud om haar minnaar te spelen”, aldus een productie-medewerker.

De opnames voor de film gaan eind van het jaar van start.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.