Ileana D’Cruz neemt een break

Ileana-Bollywood actrice Ileana D’Cruz, die na de flop Happy Ending geen enkele project heeft getekend, zegt dat ze een korte break heeft ingelast.

De 27-jarige actrice was niet blij met de rollen die haar werden aangeboden, maar ze voegt toe dat ze binnenkort zal terugkeren op het witte doek in een belangrijke rol.

“Ik heb een kleine break ingelast, want ik was op zoek naar een uitdaging. De rollen die ik kreeg aangeboden deden mij niks. Dus ik besloot te wachten. Er zijn gesprekken gaande op dit moment voor een spannend project, maar ik kan nog niets bevestigen.”

De actrice heeft zich de afgelopen maanden bezig gehouden met fotografie. “Een paar maanden geleden kocht ik een camera en ik ben helemaal verslaafd. Ik fotografeer alles, maar ik vind het het leukst om kinderen te fotograferen. Dat zijn de beste modellen.” Ze voegt toe dat ze geen fan is van selfies.

Iliana begon haar carrière als actrice in Tamil-films en werd in Bollywood een bekende naam door haar rol in de film Barfi! Daarna was ze te zien in onder andere Phata Poster Nikla Hero, Main Tera Hero en Happy Ending.

We hopen haar snel weer terug te zien op het witte doek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.