Katrina geeft relatie met Salman toe

Katrina KaifBollywood actrice Katrina Kaif is altijd erg op haar hoede geweest voor de media. Nooit eerder gaf de actrice toe een relatie te hebben met Salman Khan. Maar de meestal introverte Katrina sprak recent haar mond voorbij en gaf toe dat Salman haar ‘ex-lover’ is geweest.

“Toen Ek Tha Tiger werd aangekondigd ontstond er zoveel hype en tumult over mijn relatie met Salman Khan. Ik denk dat we allemaal van nature een beetje voyeuristisch zijn en dan komt al vrij snel de gedachte naar boven van “oh Salman en Katrina zijn ex-geliefden en vrienden en nu werken ze samen in een nieuwe film”. Dit soort berichten bereiken de media.”

“Het kan zijn dat Salman en ik volgende week opnieuw tekenen voor een film…en ja dat kan gebeuren en ja ik durf te wedden dat er opnieuw bepaalde berichten over ons zullen verschijnen. Hetzelfde gebeurde met Ranbir en Deepika toen Yeh Jawaani Hai Deewani werd aangekondigd. Dit is gewoon hoe we zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.