Hits en flops hebben geen effect op Imran Khan

ImranKhanBollywood acteur Imran Khan, die nu bezig is met de promotie van zijn volgende film Katti Batti, zegt dat hij nooit verwachtingen heeft gehad van zijn eigen films. Hij gaat zelfs zo ver dat hij zegt dat hits en flops nooit een grote invloed hebben gehad op hem als persoon.

“Ik heb nooit verwachtingen gehad van een van mijn films noch ben ik beïnvloedbaar door succes of flops. Ik vind het belangrijk om deel uit te maken van films waar ik blij van word en trots op ben. Ik zou geen deel willen uitmaken van films waar ik niet gelukkig van word of trots op ben.”

Hopelijk denkt het publiek hier hetzelfde over.

Katti Batti, met in de hoofdrollen Imran Khan en Kangana Ranaut, is geregisseerd door Nikhil Advani en staat gepland voor een release op 18 september.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.