Katrina nodigt hele wereld uit op haar bruiloft

katrina kaifBollywood actrice Katrina Kaif is niet iemand die graag over haar privé-leven spreekt. De actrice maakte er vorig jaar niet langer een geheim van dat zij een relatie heeft met Ranbir Kapoor. En ze zegt dat ze ook openlijk zal spreken over haar huwelijk wanneer deze plaatsvindt.

“Wanneer je besluit om te gaan trouwen en bereid bent om wereldkundig te maken dat ‘wij deze verbintenis” aangaan dan raak je ermee vertrouwd dat mensen erover praten. Ik wil dat iedereen het weet en ik zie graag de hele wereld op mijn bruiloft”, zegt Katrina lachend.

Katrina voegt toe dat ze niet spreekt over haar privé-leven omdat ze bijgelovig is. “Wat privé is moet privé blijven.”

Tevens ontkent ze enige vorm van verloving. “Ik heb geen idee waar deze geruchten vandaan komen. Maar ik ben niet verloofd. Er zijn nog geen plannen voor een huwelijk. Op dit moment ben ik zeer gelukkig met mijn leven, mijn werk en de mensen die ik in mijn leven heb. Dat is hoe het ervoor staat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.