Deepika niet in film met Hrithik Roshan

DeepikaBollywood actrice Deepika Padukone ontkent de geruchten dat zij een film heeft getekend waarin ze samen te zien is met Hrithik Roshan.

Onlangs verschenen berichten dat Yash Raj Films Deepika zou hebben benaderd voor een rol in een actiefilm. Er werd gefluisterd dat Hrithik al had getekend. Dit zou de eerste keer zijn dat Deepika en Hrithik bij elkaar worden gebracht, maar helaas het gerucht is niet waar.

“Ik heb deze film van Yash Raj Films niet aangeboden gekregen. Ik lees zelfs berichten dat ik de film heb getekend en dat ik daarna uit het project ben gestapt. Ik begrijp niet hoe ik uit een film kan stappen, wanneer de film nooit aan mij is aangeboden?

De 29-jarige actrice is eind van het jaar te zien in Sanjay Leela Bhansali’s magnum opus Bajirao Mastani met Ranveer Singh en Priyanka Chopra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.