Deepika ontkent problemen met SRK

SRK DeepikaBollywood actrice Deepika Padukone ontkent de geruchten dat zij problemen zou hebben met Shah Rukh Khan.

Onlangs verscheen het nieuws dat SRK niet blij zou zijn geweest met de manier waarop Deepika de release van de films Bajirao Mastani en Dilwale benoemde als ‘uitdaging’. Beide films staan gepland voor een release op dezelfde dag en Deepika plaatste de hashtag #challengeaccepted onder een van haar foto’s op Instagram. Al vrij snel daarna paste zij de hashtag aan. En SRK’s ontevredenheid zou de reden zijn geweest.

“Het is verbazingwekkend hoe een vreemd verband wordt getrokken vanwege een hashtag. Dit gaat wel erg ver. Ik denk niet dat dit soort artikelen mijn relatie met SRK kunnen verpesten. Alleen wij weten wat voor relatie wij hebben en het is bijzonder.”

“De ironie is dat toen die geruchten de ronde deden, hij mij feliciteerde met mijn stichting. Hij is een van de eerste personen geweest aan wie ik het idee voorlegde en hij heeft mij vanaf dag 1 gesteund,” voegt ze toe.

Over de grootste clash van het jaar zegt Deepika: “Ik ben noch producent noch regisseur. Ik heb geen verstand van de zakelijke kant van het verhaal.”

1 REACTIE

  1. Dit is gewoon opzettelijk gedaan als promotie van hun films! Hier kun je toch geen ruzie over krijgen? Dat slaat nergens op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.