Jackie Shroff wil romantische film met Madhuri Dixit

jackieshroff-madhuri759Bollywood acteur Jackie Shroff, die in de jaren 90 in verschillende films met Madhuri Dixit te zien was, zegt dat hij hoopt om nog een keer een romantische film met de actrice te kunnen doen.

De acteurs werkten samen in onder meer Devdas, Lajja, Khalnayak, Parinda, Prem Deewane, Ram Lakhan en Sangeet.

“Madhuri moet meer films tekenen. Ze moet een film met mij doen, een romantische film. Een romantische film dat past bij onze leeftijd. Ik hoop dat er iemand is met een goed script en ons dan wil casten”, aldus de 58-jarige acteur.

Jackie is binnenkort te zien in de film Brothers en zegt dat hij het werk van zijn collega’s nauwlettend in de gaten houdt. “Uiteraard volg ik het werk van mijn collega’s en vrienden. Zij doen het goed. Sunny (Deol) doet het goed. Hij doet waar hij goed in is … personen in elkaar slaan met overtuiging. Maar ook Anil Kapoor levert fantastisch werk af. Zijn kracht is dat hij mensen kan laten lachen.”

Brothers, met in de hoofdrollen Akshay Kumar en Sidharth Malhotra, staat gepland voor een release op 14 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.