Sonakshi Sinha in biopic Haseena

sonakshisinha01Bollywood actrice Sonakshi Sinha begint volgend jaar aan de opnames van haar eerste biopic getiteld Haseena – The Queen of Mumbai. Haseena is niemand minder dan de zus van topcrimineel Dawood Ibrahim.

Regisseur Apoorva Lakhia legt momenteel de laatste hand aan het fascinerende script dat ruim 40 jaar van het leven van Haseena Parkar beslaat. Het wordt een emotionele saga van een vrouw en laat zien wat het was om de zus te zijn van een topcrimineel.

“Het wordt een uitdaging en ik krijg hiermee de kans om te laten zien wat ik als actrice kan. Ik kijk er erg naar uit”, aldus Sonakshi.

De biopic wordt geproduceerd door Mubina Rattonsey en de release staat gepland voor eind 2016.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.