Drie Bollywood acteurs in top 10 Forbes best betaalde acteurs

salman akshay big bSommige acteurs uit Bollywood verdienen meer dan hun collega’s uit Hollywood. Forbes presenteerde de lijst van Best Betaalde acteurs ter wereld en daarin vinden we vijf namen uit Bollywood waarvan er drie in de top 10 staan.

Salman Khan en Amitabh Bachchan staan op een gedeelde zevende plaats, beide met een geschatte waarde van $33.500.000. Acteur Akshay Kumar staat op nummer negen met een waarde $ 32.500.000. Op nummer 18 op de lijst vinden we Shah Rukh Khan. Hij staat genoteerd met een inkomen van $ 26.000.000 en Ranbir Kapoor vinden we op nummer 30 met een geschatte waarde van $ 15.000.000.

Salman, Big B en Akshay staan hoger genoteerd dan de Hollywood acteurs als Johnny Depp, Dwayne Johnson en Leonardo DiCaprio. SRK staat met zijn 18e plaats nog steeds boven sterren als Ben Affleck, Hugh Jackman, Seth Rogan, Will Smith en zelfs Brad Pitt.

Bovenaan de lijst vinden we Iron Man Robert Downey Jr met een geschatte fortuin van maar liefst $ 80.000.000. Dit is het derde jaar op rij dat hij op de nummer 1 positie staat. Op de tweede plaats staat acteur-filmmaker Jackie Chan met $ 50.000.000 en op nummer drie vinden we Furious 7 acteur Vin Diesel met een inkomen van $ 47.000.000.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.