De drie Khans hebben een ding gemeen

kareena-shuddhiIedereen in Bollywood wil werken met de drie Khans, Shah Rukh, Salman en Aamir. Een actrice die de kans heeft gehad om met hen alle drie te werken is niemand minder dan Kareena Kapoor Khan.

Onlangs werd haar gevraagd hoe het is om met hen te werken en wat het verschil is in werkmethoden. “SAlman Khan is erg relaxed, Aamir is ook heel relaxed, maar altijd voorbereid. En Shah Rukh is constant bezig te improviseren om om de scene en zichzelf te verbeteren.”

Alle drie hebben ze dus een andere manier van werken, maar volgens Kareena is er een overeenkomst. “De Khans hebben een ding met elkaar gemeen. Wanneer je met hen werkt is het alsof je je in een boksring bevindt. Snel, hard en recht op je doel af.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.