Varun Dhawan geen voorstander van samenwonen

varundhawanBollywood acteur Varun Dhawan heeft al enkele jaren een relatie met Natasha Dalal. Tegenwoordig zien we steeds meer verliefde koppels de stap nemen om te gaan samenwonen voordat ze het huwelijksbootje instappen. Vorig jaar gingen Ranbir Kapoor en Katrina al samenwonen en daarvoor woonden John Abraham en Priya Runchal en Saif Ali Khan en Kareena Kapoor al jaren samen. Maar Varun Dhawan is geen voorstander van het samenwonen.

“Ik geloof niet in het concept samenwonen. Ik denk niet dat ik dat kan doen. Niet omdat ik erg gehecht ben aan mijn familie, maar op dit moment zegt het en doet het concept mij niks. Misschien verander ik over een paar jaar wel van gedachten.”

“Op dit moment voel ik mij ook niet volwassen genoeg om daar een beslissing over te nemen. Ik ben pas 28, ik ben nog een kind. Je moet volwassen genoeg zijn om je volledig in een relatie te gooien. Laat mij een beetje volwassen worden en dan kijken we verder. ”

De 28-jarige acteur praat zo min mogelijk over zijn prive-leven. Niet omdat het niet interessant is, maar omdat hij liever heeft dat er wordt gesproken over zijn werk. Hij zegt tevens dat hij nog lang niet van plan is om te gaan trouwen.

“Ik wilde trouwen toen ik 22 was. Ik was helemaal klaar voor de volgende stap en gefascineerd door het idee van het huwelijk. Maar ik stap voorlopig niet in het huwelijksbootje.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.