Parineeti Chopra en Maneesha Sharma weer bij elkaar

Parineeti ChopraHet gaat in Bollywood weer goed met de relaties. Na het laatste nieuws dat Shraddha Kapoor en Aditya Roy Kapoor het opnieuw gaan proberen volgt nu nog meer goed nieuws. Bollywood actrice Parineeti Chopra schijnt namelijk weer terug te zijn met haar ex-vriendje, regisseur Maneesh Sharma.

Parineeti had de relatie met Maneesh altijd ontkend. Ze gebruikte, net als vele anderen voor haar, de alom bekende zin: “We zijn gewoon vrienden”.

Het koppel was al enige tijd bij elkaar, maar verbrak de relatie ergens vorig jaar, omdat beide zo omkwamen in het werk dat ze gewoonweg geen tijd meer voor elkaar hadden. Maar na een ontmoeting op de set van de film Fan bleek dat zij toch nog gevoelens voor elkaar hadden.

Ze hebben besloten om de relatie nog een kans te geven en leren elkaar nu opnieuw kennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.