Ajay Devgn blij dat SRK en Kajol weer samenkomen

SRK KajolBollywood acteur Ajay Devgn is blij dat zijn vrouw Kajol dit jaar weer samen met Shah Rukh Khan op het witte doek te zien is.

“Ik ben blij dat ze weer samenwerken. Ik kan niet wachten op hen op het witte doek te zien. Ze zijn goede vrienden en fans wachten al jaren om ze opnieuw in een film te bewonderen. Kajol is erg enthousiast over de film”, aldus Ajay.

Het iconische duo, dat onder ander hits als Dilwale Dulhania Le Jayenge, Kuch Kuch Hota Hai en Kabhi Khushi Kabhi Gham op hun naam heeft staan, werken momenteel samen aan de film Dilwale van Rohit Shetty. Ze waren voor het laatst samen te zien in de film My Name is Khan uit 2010.

Ajay weet niet of hij Kajol en Shah Rukh kan bestempelen als het beste on-screen duo. “Ik heb er nooit zo over nagedacht. Het is het script en de chemie tussen de twee personages dat ervoor zorgt dat een film werkt.”

Dilwale wordt geproduceerd door Red Chillies Entertainment en Rohit Shetty Productions. Naast Shah Rukh en Kajol maken ook Varun Dhawan, Kriti Sanon, Boman Irani, Johnny Lever en Vinod Khanna deel uit van de cast. De film staat gepland voor een release op 18 december.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.