Geen interactie met media voor Sooraj en Athiya

SoorajAthiyaBollywood debutanten Sooraj Pancholi en Athiya Shetty hebben, na de onthulling van de eerste trailer van hun debuutfilm Hero, geen interactie gehad met de media. Volgens regisseur Nikhil Advani maakt dit deel uit van de marketingstrategie.

De productiemaatschappij wil deze jongeren de tijd gunnen om te wennen aan de media en de aandacht. “Er is geen specifieke reden voor hun afwezigheid. Er is een strategie en deel van deze strategie houdt in dat de hoofdrolspelers niet om de haverklap interviews zullen geven. De tweede keer dat zij op een platform verschijnen is tijdens de albumpresentatie.”

Hero, een remake van de gelijknamige superhit uit 1983, is geproduceerd door Salman Khan en staat gepland voor een release op 11 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.