Dochter Sridevi naar Amerika voor plastische chirurgie

sridevi jhanviDe dochter van Bollywood actrice Sridevi, Jhanvi, is volgens de laatste geruchten bezig met de voorbereidingen op een carrière als actrice. En om de juiste look te creëren, besloten haar ouders om haar naar Amerika te sturen om daar te ‘werken’ aan het uiterlijk van de tiener.

Haar vader, filmmaker Boney Kapoor, doet er alles aan om zijn oudste dochter klaar te stomen voor het leven voor de camera. Hij en zijn vrouw waren van mening dat enkele kleine aanpassingen in het gezicht en het lichaam nodig zijn om aan het complete plaatje van verwachtingen te voldoen. Het lijkt wellicht extreem, maar niemand is hier echt verbaasd over aangezien cosmetische aanpassingen niet meer dan normaal zijn in Bollywood. Iedere actrice heeft wel eens iets laten doen.

Volgens de laatste berichten begint de tiener volgend jaar aan haar debuut. Of haar vader de film zal produceren is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.